Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Keira Knightley και η Carrie Coon ερευνούν την υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου στο trailer της ταινίας Boston Strangler

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την δραματική ταινία μυστηρίου Boston Strangler, του σκηνοθέτη Matt Ruskin. Η ταινία είναι μια παραγωγή της 20th Century Studios και στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Disney+, στις 17 Μαρτίου 2023.

Πρωταγωνίστρια είναι η Loretta McLaughlin (Keira Knightley), μια δημοσιογράφος που αποκαλύπτει στο κοινό την υπόθεση του στραγγαλιστή της Βοστόνης, ενός κατά συρροή δολοφόνου που στέρησε τη ζωή από 13 γυναίκες, στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Η ίδια, μαζί με τη συνάδελφο Jean Cole (Carrie Coon), θα ρισκάρουν ερευνώντας την υπόθεση και, παράλληλα, θα εναντιωθούν ανοιχτά στον σεξισμό της εποχής.

Μαζί με τις Knightley και Coon θα εμφανίζονται οι Alessandro Nivola, Chris Cooper, David Dastmalchian, Robert John Burke, Morgan Spector, Bill Camp και Rory Cochrane. Producers της ταινίας είναι οι Ridley Scott, Kevin J. Walsh, Michael Pruss, Tom Ackerley και Josey McNamara.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*