Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η κωμωδία Unfrosted του Netflix αφηγείται τη μάχη ανάμεσα σε Kellogg's και Post τη δεκαετία του '60 (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για την κωμωδία Unfrosted, που σκηνοθετεί ο Jerry Seinfeld. Θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 3 Μαΐου 2024.



"Βρισκόμαστε στο Battle Creek του Michigan, το έτος 1963. Η Kellogg’s και η Post, ορκισμένοι αντίπαλοι στα δημητριακά, αγωνίζονται για να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα αλλάξει για πάντα τη γεύση του πρωινού. Μια εξωφρενικά ευφάνταστη ιστορία φιλοδοξίας, προδοσίας και απειλητικών γαλατάδων – γεμάτη γλύκα από τεχνητά συστατικά. Στο Unfrosted πρωταγωνιστεί ο Jerry Seinfeld στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Περιλαμβάνει επίσης ένα cast σπουδαίων ηθοποιών όπως η Melissa McCarthy, ο Jim Gaffigan, ο Hugh Grant, η Amy Schumer, ο Max Greenfield, ο Christian Slater, η Sarah Cooper, ο Bill Burr και πολλοί άλλοι", αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Unfrosted 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*