Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lady Gaga και ο Joaquin Phoenix χορεύουν στα γυρίσματα του Joker: Folie à Deux (videos)

*
Νέα πλάνα από τα γυρίσματα του Joker: Folie à Deux αποκαλύπτουν το διαφορετικό look της Harley Quinn που υποδύεται η Lady Gaga καθώς χορεύει στα περίφημα σκαλοπάτια, μαζί με τον Joaquin Phoenix (Joker), που είναι ντυμένος με κοστούμι.

Στις πρώτες εικόνες και video, η πρωταγωνίστρια είναι ντυμένη με ένα νορμάλ και ανεβαίνει τις σκάλες όπου είχε χορέψει ο Arthur Fleck στην πρώτη ταινία. Σταματάει, κάνει μια φιγούρα και συνεχίζει τη διαδρομή της.




Στο δεύτερο σετ, το στυλ της Harley Quinn είναι διαφορετικό. Τα μαλλιά της είναι πολύ πιο κοντά και το μακιγιάζ μοιάζει με μουτζούρα. Είναι επίσης παρέα με τον Joker και το διαβολικό δίδυμο μοιάζει σαν να περνάει χαρούμενες στιγμές χορεύοντας στις σκάλες. Μπορείτε ακόμη και να ακούσετε τη Gaga να τραγουδά, τη στιγμή που η αστυνομία εμφανίζεται πίσω της.

Στο Joker: Folie à Deux, συμπρωταγωνιστεί η Catherine Keener και ο Brendan Gleeson σε ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί και η Zazie Beetz που θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά τη Sophie, γειτόνισσα του Arthur Fleck. H ταινία θα κάνει πρεμιερα στις κινηματογρφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*