Το The Incredible Hulk (2008) είναι η δεύτερη ταινία του franchise μετά το Iron Man, με τον Edward Norton στον ρόλο του Bruce Banner, πριν αντικατασταθεί από τον Mark Ruffalo το 2012. Ο πατέρας της Betty, General Thaddeus Ross, το οποίο αρχικά υποδύθηκε ο William Hurt, εμφανίστηκε στα Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame και Black Widow, ενώ ο The Abomination του Tim Roth εμφανίστηκε στη σειρά She-Hulk του Disney Plus το 2022.
Στο Captain America: A New World Order, που σκηνοθετεί ο Julius Onah, ο Sam Wilson (Anthony Mackie) θα αναλάβει δράση με τη βοήθεια του πρώτου υπερ-στρατιώτη, Isaiah Bradley (Carl Lumbly), του Joaquin Torres (Danny Ramirez) και πολλών άλλων.
Το Captain America: A New World Order θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου 2024.

Το Build Your Own Survival Horror Bundle της Fanatical ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείτε με το είδος



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity