Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Liv Tyler επανέρχεται ως Betty Ross στο Captain America: A New World Order

*
To Captain America 4 θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Betty Ross (The Incredible Hulk) στο MCU. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Liv Tyler θα επανέλθει στον ρόλο, 15 χρόνια αφότου υποδύθηκε την επιστήμονα.

Το The Incredible Hulk (2008) είναι η δεύτερη ταινία του franchise μετά το Iron Man, με τον Edward Norton στον ρόλο του Bruce Banner, πριν αντικατασταθεί από τον Mark Ruffalo το 2012. Ο πατέρας της Betty, General Thaddeus Ross, το οποίο αρχικά υποδύθηκε ο William Hurt, εμφανίστηκε στα Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame και Black Widow, ενώ ο The Abomination του Tim Roth εμφανίστηκε στη σειρά She-Hulk του Disney Plus το 2022.


Στο Captain America: A New World Order, που σκηνοθετεί ο Julius Onah, ο Sam Wilson (Anthony Mackie) θα αναλάβει δράση με τη βοήθεια του πρώτου υπερ-στρατιώτη, Isaiah Bradley (Carl Lumbly), του Joaquin Torres (Danny Ramirez) και πολλών άλλων.

Το Captain America: A New World Order θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*