Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lucasfilm ανακοίνωσε την ταινία The Mandalorian & Grogu

*
Μετά από μια περίοδο γεμάτη φήμες, ανακοινώθηκε η ταινία The Mandalorian & Grogu, που τοποθετείται στο σύμπαν του Star Wars. Σκηνοθέτης θα είναι ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς The Mandalorian, Jon Favreau, που βρίσκεται και στην ομάδα των παραγωγών, μαζί με την Kathleen Kennedy και τον Dave Filoni.

"Μου άρεσε να λέω ιστορίες στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas", δήλωσε ο Favreau. "Η προοπτική να φέρεις τον Mandalorian και τον μαθητευόμενο του Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική".


"Ο Jon Favreau και ο Dave Filoni εισήγαγαν στο Star Wars δύο νέους και αγαπημένους χαρακτήρες και αυτή η νέα ιστορία ταιριάζει απόλυτα στη μεγάλη οθόνη", πρόσθεσε η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*