Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Margot Robbie ετοιμάζει ταινία για την Monopoly!

*
Η Margot Robbie και η εταιρεία παραγωγών της, LuckyChap, ετοιμάζουν μια ταινία που θα βασίζεται στο αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly. Η εταιρεία δήλωσε πως «η Monopoly είναι ένα από τα κορυφαία επιτραπέζια και είναι γνωστό παγκοσμίως και σε πολλές και διαφορετικές γενιές.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το project που θα πάρει σάρκα και οστά με τις υπέροχες ομάδες των Lionsgate και Hasbro». To θρυλικό board game είναι βασισμένο στο παιχνίδι The Landlord’s Game του 1903, αναπτύχθηκε από την Parker Bros. και εμφανίστηκε στα ράφια των καταστημάτων για πρώτη φορά το 1935. Στόχος των παικτών είναι να συγκεντρώσουν χρήματα και ιδιοκτησίες και να αποφύγουν να καταλήξουν στη φυλακή, αντιμετωπίζοντας και όλους τους αντιπάλους που στόχος είναι να χρεωκοπήσουν.


Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ένας κοντός κύριος με μουστάκι και monocle και είναι γνωστός ως Milburn Pennybags (ή Mr. Monopoly). Σημειώνεται ότι το 2010 προβλήθηκε στο Anaheim International Film Festival ένα ντοκιμαντέρ για τη Monopoly με τίτλο Under the Boardwalk: The Monopoly Story. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία για την νέα ταινία Monopoly. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*