Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Marvel ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται το Phase 5 του MCU με την ταινία Thunderbolts

*
Η Marvel Studios ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το Phase 5 του Marvel Cinematic Universe, το οποίο θα ολοκληρώνεται με την ταινία Thunderbolts. Οι Thunderbolts είναι μια ομάδα αντι-ηρώων που στα comic books απαρτίζονται από χαρακτήρες όπως Mac Gargan / Venom, Radioactive Man, Moonstone, Black Widow, Ant-Man, Mister X., Red Hulk, Deadpool και Punisher.

Αυτό δε σημαίνει πως οι παραπάνω θα είναι μεταξύ των Thunderbolts της ομώνυμης ταινίας, αφού η συγκεκριμένη είναι μια λεπτομέρεια που πιθανότατα θα μας αποκαλυφθεί στις 26 Ιουλίου του 2024, την ημέρα δηλαδή της πρεμιέρας της παραγωγής. Παρόλα αυτά, μια και η Marvel δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, θα υποθέσουμε ότι θα εμφανίζονται τουλάχιστον οι Baron Zemo (του Daniel Brühl) και US Agent (του Wyatt Russell). Οι δύο αυτοί χαρακτήρες έχουν τελέσει ηγέτες των Thunderbolts σε πολλά comic books.

Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε μακριά από το Phase 5 του MCU. Η τελευταία ταινία που έχει ανακοινωθεί για το τρέχον Phase 4 είναι το Black Panther: Wakanda Forever. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου 2022 με τους Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique, Thorne, Michaela Coel, Tenoch Huerta, Martin Freeman, Angela Bassett και Dorothy Steel.

Παράλληλα αναμένονται τρεις ακόμα τηλεοπτικές παραγωγές που θα διατεθούν αποκλειστικά μέσω Disney+. Πρόκειται για το She-Hulk: Attorney at Law (17 Αυγούστου ’22), ένα μυστήριο Halloween special (Οκτώβριος ’22) και το The Guardians of the Galaxy Holiday Special (Δεκέμβριος ’22).
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*