Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Marvel βάζει τέλος στη συνεργασία της με τον Jonathan Majors μετά τη δικαστική απόφαση της ενοχής του για βιαιοπραγία

*
Ο Jonathan Majors, γνωστός και ως ο Kang the Conqueror του Marvel Cinematic Universe, κρίθηκε ένοχος για παρενόχληση και βιαιοπραγία κατά της πρώην συντρόφου του, Grace Jabbari. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, η Marvel Studios διέκοψε τη συνεργασία της με τον Αμερικανό ηθοποιό, που πρόσφατα εμφανίστηκε και στην τηλεοπτική σειρά Loki του Disney Plus.

Πλέον ο Majors αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί και να γνωστοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2024. Οι κατηγορίες εναντίον του προέκυψαν τον Μάρτιο του ’23, όταν και συλλήφθηκε από την αστυνομία με αποτέλεσμα την αφαίρεσή του από διαφημιστικά, αλλά και από την εταιρεία που τον εκπροσωπούσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*