Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Maya Rudolph είναι σε εντυπωσιακή αποστολή αυτοβελτίωσης στο trailer της δεύτερης σεζόν του Loot (trailer)

Το Apple TV+ αποκάλυψε το επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν της κωμικής σειράς Loot, βάζοντας σε επίκεντρο τα γεγονότα που ακολούθησαν το διαζύγιο της Molly Wells (Maya Rudolph) από τον μεγιστάνα της τεχνολογίας John Noval (Adam Scott).

Το trailer αναδεικνύει την επιστροφή της λαμπερής Molly της Rudolph, η οποία βρίσκεται σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης. Η αποστολή της για να γίνει καλύτερο άτομο περιλαμβάνει βέβαια το να διαθέσει τα $120 δισεκατομμύρια του διαζυγίου της σε φιλανθρωπία.


Η υπηρεσία streaming υποσχέθηκε ότι, ενώ η πρώτη σεζόν του Loot ήταν ήδη «τέλεια», η επερχόμενη δεύτερη σεζόν θα θέσει τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Εκτός από τη Rudolph που επανέρχεται στο ρόλο της, το καστ περιλαμβάνει επίσης την Michaela Jaé Rodriguez ως Sofia, τον Nat Faxon ως Arthur, τον Ron Funches ως Howard και τον Joel Kim Booster ως Nicholas.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η κωμική σειρά θα ξεκινήσει «ένα χρόνο μετά το πολύ δημόσιο διαζύγιο της Molly Wells από τον δισεκατομμυριούχο της τεχνολογίας John Novak». Καθώς συνεχίζει να ευδοκιμεί στο ρόλο της ως επικεφαλής του δικού της φιλανθρωπικού οργανισμού που ονομάζεται Wells Foundation, η νέα σεζόν θα δεί τη Molly να επικεντρώνεται κυρίως στο φιλανθρωπικό της έργο χωρίς να προσπαθεί να εμπλακεί σε νέες σχέσεις με άνδρες - τουλάχιστον για την ώρα.

Η σύνοψη προσθέτει: «Υπέροχα ελεύθερη αλλά όχι ιδιαίτερα ανεξάρτητη, η Molly διατηρεί στο πλευρό της τον πιστό βοηθό της, τον Nicholas. Εκείνος ανταποκρίνεται πιστά σε κάθε της επιθυμία... και περιοδικά της προσφέρει ένα smoothie με λάχανο και τζιν».

Τα δύο πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Loot θα κυκλοφορήσουν στο AppleTV+ στις 3 Απριλίου, και θα ακολουθήσουν νέα επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη έως τις 29 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*