Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Meryl Streep και ο Edward Norton πρωταγωνιστούν στη σειρά Extrapolations του Apple TV Plus (trailer)

To Apple TV δημοσίευσε το πρώτο trailer για τη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας, Extrapolations. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο κοντινό μέλλον, όπου οι χαοτικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας. Οκτώ συνδεδεμένες μεταξύ τους ιστοριες για την αγάπη, την εργασία, την πίστη και την οικογένεια, θα ρίξουν φως στις επιλογές που πρέπει να γίνουν όταν ο πλανήτης αλλάζει ταχύτερα από τον πληθυσμό. Κάθε ιστορία είναι διαφορετική, όμως ο αγώνας για το μέλλον είναι παγκόσμια υπόθεση.

Μετέχουν οι ηθοποιοί: Yara Shahidi, Kit Harington, Daveed Diggs, Matthew Rhys, Heather Graham, Sienna Miller, Tahar Rahim, Meryl Streep, David Schwimmer, Neska Rose, Judd Hirsch, Cherry Jones, Edward Norton, Michael Gandolfini, Indira Varma, Diane Lane, Adarsh Gourav, Gaz Choudhry, Keri Russell, Gemma Chan, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Hari Nef, Eiza González, Tobey Maguire, Ben Harper, Murray Bartlett και MaameYaa Boafo.


Τα τρία πρώτα επεισόδια του Extrapolations θα κάνουν πρεμιέρα στο Apple TV Plus στις17 Μαρτίου 2023. Θα ακολουθεί ένα κάθε Παρασκευή, ως τις 21 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*