Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Milly Alcock είναι η νέα Supergirl

*
Μετά από την επιβεβαίωση του James Gunn στο λογαριασμό Instagram του Deadline, η Milly Alcock είναι και επίσημα η Supergirl του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.

Όπως έγραψε ο Gunn,


«Αυτό [η είδηση] είναι ακριβές. Η Milly είναι μια φανταστική, ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός, και νιώθω τρομερά ενθουσιασμένος που θα είναι μέρος του DCU. Ναι, την έμαθα για πρώτη φορά από το House of Dragon, αλλά με συνεπήραν τα δοκιμαστικά και τα screen tests για το ρόλο της Supergirl. Ενσαρκώνει την Κάρα όπως την έχουν φανταστεί οι Tom King, Bilquis Evely, και Ana Nogueira».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)


Οι King και Evely είναι το δίδυμο πίσω από το πολυβραβευμένο κόμιξ Supergirl: Woman of Tomorrow, που θα αποτελέσει και την πηγή έμπνευσης για το χαρακτήρα στο νέο σύμπαν της DC, ενώ η Nogueira θα γράψει το σενάριο για την ταινία της Supergirl.

Η Alcock ευχαρίστησε τόσο τον Gunn όσο και το κοινό του DC Universe «που μου εμπιστεύτηκε τον ρόλο της Kara / Supergirl» και ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένη που είναι «μέρος της οικογένειας της DC».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Milly (@millyalcock)


O χαρακτήρας αναμένεται να κάνει κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία “Superman: Legacy” το 2025. Το “Superman: Legacy” θα είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Gunn, με την παραγωγή να είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2024. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν ο David Corenswet ως Clark Kent, η Rachel Brosnahan ως Lois Lane, ο Nicholas Hoult ως Lex Luthor, η Isabela Merced ως Hawkgirl, η María Gabriela de Faría ως The Engineer, ο Nathan Fillion ως Guy Gardner, ο Anthony Carrigan ως Metamorpho, ο Skyler Gisondo ως Jimmy Olsen, ο Edi Gathegi ως Mister Terrific, και η Sara Sampaio ως Eve Teschmacher.

Η Milly Alcock είναι 23 ετών από την Αυστραλία. Έγινε γνωστή τηλεοπτικά ως έφηβη Megan “Meg” Adams, που κάνει ωτοστόπ σε 2000 μίλια της Αυστραλιανής ενδοχώρας στην κωμική σειρά του Foxtel, Upright, για την οποία έλαβε υποψηφιότητες για το Βραβείο AACTA για τη Καλύτερη Ερμηνεία σε Κωμωδία στα 10α Βραβεία AACTA. Αυτή η σειρά της χάρισε επίσης το Rising Star Award του 2018 από το Casting Guild of America.

Η Alcock αργότερα κέρδισε διεθνή αναγνώριση για τον ρόλο της ως νεαρή Rhaenyra Targaryen στο House of the Dragon του HBO, ένα prequel του Game of Thrones, υποψηφιότητες στα Critic’s Choice Awards και Saturn Awards.

Όταν ανακοινώθηκε η ταινία πριν από ένα χρόνο από τους Gunn και Safran, τους επικεφαλής του κινηματογραφικού τμήματος της DC, ο Gunn είχε δώσει μια πρώτη ιδέα για τo χαρακτήρα.

«Αυτή είναι μια πολύ διαφορετική Supergirl», είχε δηλώσει ο Gunn. «Στη [ταινία] μας, βλέπουμε τη διαφορά μεταξύ του Superman, που στάλθηκε στη Γη και μεγάλωσε από γονείς που τον αγαπούσαν από τότε που ήταν βρέφος, έναντι της Supergirl, που μεγάλωσε σε ένα κομμάτι πέτρας, τον Κρυπτόν, και παρακολούθησε όλους γύρω της να πεθαίνουν και να σκοτώνονται με φρικαλεό τρόπο για τα πρώτα 14 χρόνια της ζωής της. Μετά ήρθε στη Γη όταν ήταν ήδη νεαρή κοπέλα με μια πολύ πιο έντονη προσωπικότητα. Δεν είναι ακριβώς η Supergirl που είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε».

Η Supergirl είχε τελευταία φορά εμφανιστεί στην μικρή οθόνη, στην oμώνυμη σειρά στο CW. Την υποδύθηκε η Melissa Benoist για 6 σεζόν, όταν και η σειρά ολοκληρώθηκε. Στον κινηματογράφο, η σταρ του “The Young and the Restless” Sasha Calle υποδύθηκε την Kara Zor-El στην ταινία “The Flash” to 2023. Παλαιότερα, στην ταινία του 1984 “Supergirl”, η Helen Slater υποδύθηκε το εμβληματικό χαρακτήρα, και αργότερα επανήλθε στην τηλεοπτική σειρά “Supergirl” (2015-2019) ως θετή μητέρα της Κάρα, Eliza Danvers. Η Laura Vandervoort ανέλαβε επίσης το ρόλο της Supergirl στην τηλεοπτική σειρά “Smallville” (2001-2011), κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση στον έβδομο κύκλο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*