Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη θα έχει γυμνό(;), σύμφωνα με τον σκηνοθέτη

*
Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Μπομπ Σφουγγαράκη σύμφωνα με το σκηνοθέτη Derek Drymon θα περιλαμβάνει κάποιου είδους γυμνό.

Στο Instagram, ο Drymon δημοσίευσε σχετικά με το The SpongeBob Movie: Search for SquarePants, τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων που θα κυκλοφορήσει το 2025. «Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με ένα απίστευτο συνεργείο για τη νέα ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη, που θα βγει στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου 2025! (Που είναι πολύ σύντομα, με όρους animation)», αναφέρει η λεζάντα του Drymon.


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Derek Drymon (@derekdrymonart)



Στα σχόλια, ένας θαυμαστής ρώτησε αν ο Μπομπ Σφουγγαράκης θα είναι «γυμνός» όλη την ώρα, δεδομένου του τίτλου της ταινίας, με τον Drymon να απαντά, ελπίζουμε χιουμοριστικά: «Θα υπάρχει γυμνό».

Το The SpongeBob Movie: Search for SquarePants θα είναι η τέταρτη ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη Τετράγωνοπαντελονή που θα βγει στις αίθουσες μετά το “The SpongeBob SquarePants Movie” του 2004, το “The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water” του 2015 και το 2020 με την ταινία “The SpongeBob Movie: Sponge on the Run”.

Λεπτομέρειες για την πλοκή παραμένουν προς το παρόν μυστικές- αν και, σε μια άλλη ανάρτηση στο Instagram, ο Drymon επιβεβαίωσε ότι ο Tom Kenney και ο Bill Fagerbakke, που δανείζουν τις φωνές στον Μπομπ Σφουγγαράκη και τον Πάτρικ Αστερία, έχουν αρχίσει να ηχογραφούν ατάκες για την ταινία. «Μεγάλη συγκίνηση για μένα που θα δουλέψω ξανά με αυτούς τους δύο πολύ αστείους ανθρώπους», έγραψε ο Drymon.

Ο Drymon έγραψε και συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό σε πολλά επεισόδια του Μπομπ Σφουγγαράκη. Σκηνοθέτησε επίσης το Hotel Transylvania 4: Transformania του 2022 και αρκετές μικρού μήκους ταινίες κινουμένων σχεδίων, όπως το Minions Holiday Special του 2020 και το Monster Pets του 2021: A Hotel Transylvania Short.

Μια άλλη ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη, το Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie, αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει το 2024. Μαζί με τον Kenny και την ηθοποιό της Sandy Cheeks, Carolyn Lawrence, το καστ των ηθοποιών της ταινίας περιλαμβάνει τους Johnny Knoxville, Wanda Sykes, Craig Robinson, Grey DeLisle, Ilia Isorelýs Paulino και Matty Cardarople.

Η νέα ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη βγαίνει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 19 Δεκεμβρίου 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*