Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Paramount αφαίρεσε την ταινία Star Trek 4 από το πρόγραμμα κυκλοφοριών της για το 2023

*
Η Paramount Pictures αφαίρεσε την τέταρτη ταινία Star Trek της Bad Robot από το πρόγραμμα κυκλοφοριών της για το 2023, όταν και επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, η ταινία – συνέχεια του Star Trek Beyond του 2016 θα κυκλοφορούσε στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου του 2023, κάτι που τελικά δεν αναμένεται να συμβεί. Εδώ να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες αποχώρησε από το project ο σκηνοθέτης της παραγωγής, Matt Shakman.

Νωρίτερα μέσα στο 2022, ο παραγωγός J.J. Abrams επιβεβαίωσε πως το Star Trek 4 είναι υπό ανάπτυξη με όλο το αυθεντικό καστ να επιστρέφει, συμπεριλαμβανομένων των Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho και Simon Pegg. Συμπλήρωσε επίσης ότι τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν προς τα τέλη του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*