Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πρωταγωνίστρια του The Acolyte εξηγεί πώς η σειρά τιμά την παράδοση του Star Wars

*
Η επόμενη σειρά live-action Star Wars που θα προβληθεί στο Disney+ θα είναι το “The Acolyte”. Μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς είναι η Amandla Stenberg, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξη με το C Magazine πώς αυτή η σειρά Star Wars συγκρίνεται με άλλα έργα του franchise.

«Στο σύμπαν του Star Wars, είναι μια μεγάλη περίοδος ειρήνης, θεωρητικά», δήλωσε η Stenberg. «Είναι επίσης μια περίοδος ενός θεσμού [Jedi Order], και είναι μια περίοδος κατά την οποία οι έννοιες γύρω από τη Δύναμη είναι πολύ αυστηρές».


Η Δύναμη είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία κάθε περιπέτειας Star Wars. Γνωρίζοντας το πόσο ιερή είναι για την ιστορία, η Stenberg εξήγησε πώς το “The Acolyte” θα επιδιώξει να «τιμήσει» και να «επαναπροσδιορίσει» τη Δύναμη.

«Νομίζω ότι προσπαθούμε να εξερευνήσουμε μέσα στη σειρά μας πώς όταν ένας θεσμός έχει ένα μοναδικό ορισμό για κάτι, πώς αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άσκηση εξουσίας... προσπαθούμε να παρέχουμε πολλές διαφορετικές προοπτικές και απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση», πρόσθεσε η Stenberg. «Η ιδέα είναι να τιμήσουμε τα μηνύματα του Star Wars και τις έννοιες γύρω από τη Δύναμη και ταυτόχρονα να τις αμφισβητήσουμε, ελπίζοντας σε μια ισορροπημένη προσέγγιση». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*