Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Reneé Rapp πρωταγωνιστεί στο reboot της ταινίας Mean Girls (trailer)

Η Paramount Pictures δημοσίευσε το επίσημο trailer για την ταινία Mean Girls, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2024. Το video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια παρουσιάζει τις νεότερες "The Plastics", των οποίων ηγείται η Reneé Rapp στον ρόλο της Regina George.

Όπως και η ταινία που κυκλοφόρησε το 2004, το reboot περιστρέφεται γύρω από τη νεαρή φοιτήτρια Cady Heron που διεισδύει στην ελίτ κλίκα της δημοφιλούς παρέας της Regina, σε μια προσπάθεια να βρει τρόπο να τις κατεβάσει από το σύννεφο που βρίσκονται. Ακόμα, στο trailer υπάρχουν αναφορές στην επιστροφή των Fey και Tim Meadows, που θα έχουν και πάλι τους ρόλους των Ms. Norbury και Principal Duvall αντίστοιχα.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Angourie Rice ως Cady Heron, Auli’i Cravalho ως Janis, Jaquel Spivey ως Damian, Jenna Fischer ως Ms. Heron, Busy Philipps ως Mrs. George, Avantika ως Karen, Mahi Alam ως Kevin, Christopher Briney ως Aaron Samuels, Bebe Wood ως Gretchen Wieners, Ashley Park ως Madame Park, Connor Ratliff ως Mr. Rapp και Jon Hamm ως Coach Carr.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*