Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά των Space Channel 5 και Comix Zone

*
Η μεγάλη επιτυχία του Sonic άνοιξε διάπλατα την πόρτα για την SEGA στον κινηματογράφο, καθώς η εταιρεία προχωρά στην κινηματογραφική μεταφορά των Space Channel 5 και Comix Zone.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η SEGA βρίσκεται σε συνεργασία με την Picturestart και με τον παράγωγο των ταινιών του Sonic, Toru Nakahara με σκοπό την κινηματογραφική μεταφορά των Space Channel 5 και Comix Zone. Να αναφέρουμε πως η Picturestart εργάζεται και στην ανάπτυξη της ταινίας Borderlands, του Eli Roth.

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter η μεταφορά του Space Channel 5, θα ονομάζεται Channel 5 και αποτελεί μια μουσική κωμωδία, με τον πρωταγωνιστή να είναι ένας κακότυχος εργαζόμενος ενός fast wood που θα κληθεί να σώσει την ανθρωπότητα από την εισβολή εξωγήινων. Σεναριογράφοι του Channel 5 είναι οι Barry Battles (The Baytown Outlaws) και Nir Paniry (Extracted). Η μεταφορά του Comix Zone, θα ονομάζεται Zone και το σενάριο θα αναλάβει η Mae Catt, γνωστή για την δουλειά της στα Young Justice και Dragons: The Nine Realm. Το Zone θα φέρει στο προσκήνιο έναν σχεδιαστή κόμικς και έναν γκέι συγγραφέα που θα πρέπει να αφήσουν, στην άκρη τις διαφορές τους και να ενωθούν για να σταματήσουν έναν supervillain.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*