Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Fear the Walking Dead θα ολοκληρωθεί με την 8η σεζόν της

*
Το AMC επιβεβαίωσε πως η σειρά Fear the Walking Dead, το spin-off του The Walking Dead, θα τελειώσει με τον 8ο κύκλο επεισοδίων της.

Η σειρά έκανε ντεμπούτο το 2015 και, από τότε, πολλοί χαρακτήρες του The Walking Dead έκαναν την εμφάνισή τους σε αυτή, μεταξύ των οποίων οι Dwight (Austin Amelio) και Morgan Jones (Lennie James). Η 8η σεζόν θα ξεκινά με χρονικό άλμα 7 χρόνων από τα γεγονότα της 7ης σεζόν.

Στον τελευταίο κύκλο επεισοδίων της σειράς θα εμφανίζονται οι Lennie James, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman και Rubén Blades.

Η σεζόν θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, που θα αποτελούνται από 6 επεισόδια έκαστο. Το πρώτο από αυτά θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το δίκτυο του AMC, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*