Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Obi-Wan Kenobi ξεκινάει με τον πρωταγωνιστή σε δραματική κατάσταση

*
Οι Jedi επιστρέφουν και ο Ewan McGregor θα κάνει ξανά την εμφάνισή του στην επερχόμενη σειρά Obi-Wan Kenobi. Όμως αυτή τη φορά θα βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις, με τα γεγονότα να διαδραματίζονται ανάμεσα σε εκείνα των Episode III και IV, σε μια περίοδο που η Empire έχει κυριαρχησει στον γαλαξία.

Μιλώντας στο SFX Magazine, ο παραγωγός της σειράς, Michelle Rejwan έδωσε το στίγμα της κατάστασης του δημοφιλούς ήρωα.


"Τον βρίσκουμε σε μία τραυματική στιγμή, όπου είναι τόσο χαμένος, κρύβεται, ο μαθητευόμενος και αδερφός του, Anakin έχει μεταπηδήσει στην σκοτεινή πλευρά και ζει κατ' αυτόν τον τρόπο για μια δεκαετία. Πραγματικά τον βρίσκουμε σε μια κατάσταση που είναι χαμένος και ο Ewan είχε σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιλογή".

Ακόμα ο παραγωγός αναφέρει ότι ο Darth Vader, τον οποίο για μια ακόμα φορά θα υποδυθεί ο Hayden Christensen, ήταν πάντοτε κομμάτι της ιστορίας.

"Επειδή αυτός και ο Anakin Skywalker ήταν πάντοτε σημαντικοί για τον Obi-Wan, στη σκιά των γεγονότων του Revenge Of The Sith. Ζει με την ανάμνηση του Anakin στο Mustafar, όπου τον άφησε να πεθάνει με τραγικό τρόπο, επειδή δεν είχε άλλη επιλογή. Ζει με τις ενοχές του όλη αυτή την περίοδο", πρόσθεσε ο παραγωγός.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Obi-Wan Kenobi θα προβληθούν στις 27 Μαΐου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*