Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Obi-Wan Kenobi του Disney+ θα κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια

*
Ύστερα από την ανακοίνωση της καθυστέρησης της σειράς Obi-Wan Kenobi, η Disney υπόσχεται πρεμιέρα με δύο επεισόδια. Το αναμενόμενο show του Disney+ με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor θα κάνει το ντεμπούτο του στις 27 Μαΐου, μόλις δύο μέρες μετά από την προηγουμένως γνωστή ημερομηνία. Θα αποτελείται από 6 επεισόδια και το φινάλε της θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.

Στη σειρά, εκτός από τον McGregor, θα εμφανίζονται οι Hayden Christensen, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Moses Ingram, Indira Varma, Rupert Friend, Sung Kang, Kumail Nanjiani, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine και Rory Ross. Σκηνοθέτης της παραγωγής είναι η Deborah Chow (The Mandalorian, Lost in Space, Better Call Saul).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*