Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά prequel του Game of Thrones, The Hedge Knight επηρεάζεται από την απεργία της αμερικανικής ένωσης σεναριογράφων

*
Ο George R.R. Martin ανακοίνωσε την πλήρη και άνευ όρων υποστήριξή του στην απεργία την αμερικανικής ένωσης σεναριογράφων. Ο συγγραφέας επιβεβαίωση ότι προς το παρόν έχει σταματήσει η ανάπτυξη του A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight για λογαριαμό του HBO, που αποτελεί prequel του Game of Thrones. Τα νέα έρχονται περίπου έναν μήνα μετά το πράσινο φως που έλαβε το project.

"Πόσο θα διαρκέσει η απεργία; Δεν έχω ιδέα. Ίσως τα μέλη της AMPTP συνέλθουν αύριο και προσφέρουν κάποιες ουσιαστικές παραχωρήσεις και το όλο θέμα μπορεί να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα", έγραψε ο Martin στο blog του καθώς θυμάται προηγούμενες απεργίες της WGA. "Δεν θα στοιχημάτιζα κάτι σοβαρό σε αυτό, ωστόσο. Έχω περάσει πολλά από αυτά από τότε που άρχισα να γράφω για πρώτη φορά για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο το 1986. Η απεργία του 1988, η πρώτη στην οποία συμμετείχα, διήρκεσε 22 εβδομάδες, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του Χόλιγουντ. Η απεργία το 2007-2008, η πιο πρόσφατη, διήρκεσε 100 ημέρες. Αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Τα θέματα είναι πιο σημαντικά, και δεν έχω δει ποτέ την ένωση Guild τόσο ενωμένη όσο είναι τώρα".


Επίσης, ο Martin σχολίασε την παραγωγή της δεύτερης σεζόν του House of the Dragon.

"Τα σενάρια για τα οκτώ επεισόδια της S2 ολοκληρώθηκαν όλα πριν από μήνες, πολύ πριν ξεκινήσει η απεργία", έγραψε ο Martin. "Κάθε επεισόδιο έχει περάσει από τέσσερα ή πέντε προσχέδια και πολλούς γύρους αναθεωρήσεων, για να μελετηθούν οι σημειώσεις του HBO, οι σημειώσεις μου, τις ανησυχίες για τον προϋπολογισμό κ.λπ. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω αναθεωρήσεις. Οι συγγραφείς έχουν κάνει τη δουλειά τους. Τα υπόλοιπα είναι στα χέρια των σκηνοθετών, του καστ και του συνεργείου… και φυσικά των δράκων".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*