Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά The Last of Us του HBO υποψήφια για 24 βραβεία Emmy

*
H Academy of Television Arts and Sciences ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy 2023. Οι δημιουργοί της σειράς The Last of Us του HBO σίγουρα αισθάνονται υπερήφανοι μετά τις 24 υποψηφιότητες που απέσπασε η παραγωγή, η οποία βρίσκεται πίσω μόνο από τη σειρά Succession που έχει 27 υποψηφιότητες. Από κοντά το The White Lotus με 23 και η κωμωδία του Apple TV+, Ted Lasso με 21.

Το Last of Us είναι, μεταξύ άλλων, υποψήφιο στην κατηγορία Outstanding Drama Series, μαζί με τα Andor, Better Call Saul, House of the Dragon, Succession, The White Lotus και Yellowjackets. Ο Pedro Pascal και η Bella Ramsay είναι υποψήφιοι για τα βραβεία των καλύτερων ηθοποιών, ενώ ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης τους guest stars Melanie Lynskey, Storm Reid, Anna Torv, Murray Bartlett, Lamar Johnson, Nick Offerman και Keivonn Montreal Woodard. Ο Craig Mazin και ο Peter Hoar είναι υποψήφιοι για το σενάριο και τη σκηνοθεσία του τρίτου επεισοδίου, που έχει τίτλο "Long, Long Time".


Οι παραγωγές του HBO συγκέντρωσαν 127 υποψηφιότητες, ενώ το Netflix 103. Το Apple TV 52, to Amazon Prime Video και το Freevee 46, to Hulu, το Disney+ 40, το Peacock 8 και το Paramount+ 7.

Η απονομή των Emmy Awards είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*