Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά «TRACKER» με τον Justin Hartley έρχεται την Τετάρτη 10 Απριλίου αποκλειστικά στο FX (trailer)

Η νέα σειρά «Tracker», με πρωταγωνιστή τον Justin Hartley (This Is Us), κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 10 Απριλίου στις 21.50, αποκλειστικά στο FX. Το FX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

Στη σειρά «Tracker» πρωταγωνιστεί ο Justin Hartley στον ρόλο του Colter Shaw, ενός μοναχικού ανθρώπου που επιβιώνει περιπλανώμενος στη χώρα αναζητώντας αμοιβές, καθώς χρησιμοποιεί τις άριστες ιχνηλατικές του ικανότητες για να βοηθήσει τους πολίτες και την αστυνομία να λύσουν κάθε είδους μυστήριο, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να διαχειριστεί τη δική του διαλυμένη οικογένεια.


Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Fiona Rene, Robin Weigert, Abby McEnany και Eric Graise.

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Justin Hartley, Ken Olin, Elwood Reid και Ben Winters, ενώ η σειρά είναι παραγωγή της 20th Television.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*