Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sigourney Weaver επιστρέφει στο Avatar: The Way of Water με διαφορετικό ρόλο σε σχέση με την πρώτη ταινία

*
Η Dr. Grace Augustine της πρώτης ταινίας Avatar μπορεί να πέθανε, όμως η Sigourney Weaver που την υποδύθηκε θα επιστρέψει στο sequel, Avatar: The Way of Water. Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό από τον σκηνοθέτη James Cameron, όχι όμως το ποιος θα είναι ο καινούργιος ρόλος της ηθοποιού.

Το πρώτο trailer της πολύ-αναμενόμενης ταινίας αποκάλυψε πως η πλοκή θα εστιάσει στην οικογένεια του Jake Sully (Sam Worthington) και της Na’vi Neytri (Zoe Saldaña). Ένα από τα παιδιά τους ονομάζεται Kiri και είναι η νεαρή Na’vi που θα υποδυθεί η Weaver, η οποία είναι σήμερα 72 ετών. Ο Cameron μίλησε γι’ αυτό στο περιοδικό Empire, λέγοντας πως η ηθοποιός των Alien Resurrection και Gorillas in the Mist διασκέδασε πολύ με τον συγκεκριμένο ρόλο, για την προετοιμασία του οποίου συνεργάστηκε με νεαρές κοπέλες – ηθοποιούς. Συνέχισε μάλιστα αναφέροντας ότι η Kiri είναι υιοθετημένη, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο σύνδεσής της με την Dr. Augustine – εκτός από το ότι υποδύεται και τις δύο η Weaver.

Στο Avatar: The Way of Water που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου 2022 εμφανίζονται οι Worthington, Saldaña, CCH Pounder, Cliff Curtis, Weaver, Jamie Flatters, Britain Dalton, Chloe Coleman, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Kate Winslet, Jack Champion, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, Matt Gerald, Edie Falco, Michelle Yeoh, Brendan Cowell, Jemaine Clement, Stephen Lang, Oona Chaplin, Vin Diesel και CJ Jones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    James Cameron

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*