Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σκηνοθέτρια του Loki, Kate Herron προστέθηκε στο team της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us

*
Μια έμπειρη σκηνοθέτρια, η Kate Herron προστέθηκε στην ομάδα της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO. Την είδηση δημοσίευσε πρώτη η σελίδα The InSneider, με τον Jeff Sneider να σημειώνει ότι η Herron, που σκηνοθέτησε όλα τα επειδόδια της πρώτης σεζόν της σειράς Loki του Disney+, θα σκηνοθετήσει τουλάχιστον ένα από αυτά της επερχόμενης σεζόν της τηλεοπττικής διασκευής των δημοφιλών video games.

Στο βιογραφικό της Herron περιλαμβάνονται επίσης τέσσερα επεισόδια της σειράς Sex Education του Netflix, ένα επεισόδιο του Daybreak (2019) και οι ταινίες μικρού μήκους Frank (2010), Open House (2013) και Fan Girl (2016).


Συνδημιουργοί του τηλεοπτικού The Last of Us είναι ο Craig Mazin και ο Neil Druckmann. Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*