Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Insidious 6

*
Η Sony αποκάλυψε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Insidious 6, την επόμενη προσθήκη στο franchise τρόμου.

Το έκτο μέρος της σειράς Insidious θα βγει στις αίθουσες στις 29 Αυγούστου 2025. Η ταινία προέρχεται από την Blumhouse Productions. Δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο, όπως το αν θα συμμετέχει ο πρωταγωνιστής της σειράς Patrick Wilson.


Το Insidious 6 είναι ξεχωριστό από το Thread: An Insidious Tale, μια νέα ταινία στο σύμπαν του Insidious. Στο spin-off θα πρωταγωνιστούν οι Mandy Moore και Kumail Nanjiani ως γονείς που «επιζητούν με τη βοήθεια ενός ξορκιού για να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσουν να αποτρέψουν το θάνατο της μικρής τους κόρης». Ωστόσο, «οι συνέπειες, φυσικά, αποδεικνύονται σοβαρές».

Ο Jeremy Slater θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει το Thread: An Insidious Tale.

Η τελευταία ταινία του σύμπαντος, Insidious: The Red Door, κυκλοφόρησε στις 7 Ιουλίου 2023. Ο Wilson, η Rose Byrne και ο Ty Simpkins επέστρεψαν για το The Red Door. Ο Wilson πήρε επίσης το βάπτισμα του πυρός, με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Με προϋπολογισμό 16 εκατομμυρίων δολαρίων, το Insidious: The Red Door έγινε τεράστια επιτυχία για τη Sony, σημειώνοντας κέρδη 189 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Η σειρά Insidious ξεκίνησε το 2010 με σκηνοθέτη τον James Wan και σεναριογράφο τον Leigh Whannell. Η πρώτη ταινία δημιούργησε δύο άμεσες συνέχειες και δύο prequels. Οι ταινίες του franchise περιλαμβάνουν τις ταινίες “Insidious” του 2010, “Insidious: Chapter 2” του 2013, “Insidious: Chapter 3” του 2015, “Insidious: The Last Key” του 2018 και “Insidious: The Red Door” του 2018. Οι πέντε ταινίες έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 730 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*