Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony καθυστερεί τις ημερομηνίες των ταινιών Karate Kid και Kraven the Hunter

*
Οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών Kraven the Hunter και Karate Kid.

Η Sony, ανακατεύοντας την τράπουλα, ανακοίνωσε ότι και οι δύο ταινίες θα καθυστερήσουν. Τι σημαίνει αυτό;


Το Karate Kid θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση το 2025 αντί για αργότερα φέτος, καθώς μετατέθηκε από τις 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 30 Μαΐου 2025. Το Kraven the Hunter θα πάρει την θέση του στις 13 Δεκεμβρίου, μετακινούμενο από την αρχική ημερομηνία, που ήταν 30 Αυγούστου 2024.

Είναι γεγονός ότι το Kraven the Hunter έχει καθυστερήσει αρκετές φορές, καθώς αρχικά η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου 2023. Στη συνέχεια ήταν να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου 2023, πριν μετατεθεί για τον Αύγουστο του 2024 και τώρα τελικά θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024: μια διετία αναβολών και καθυστερήσεων.

Η Sony δεν ανακοίνωσε το λόγο για την τελευταία καθυστέρηση στην κυκλοφορία της ταινίας. Προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε την απόφαση, το στούντιο πιθανότατα ήθελε να δώσει στην επερχόμενη ταινία Karate Kid περισσότερο χρόνο, ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιούσε την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας για κάτι άλλο..


Ο Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron) θα πρωταγωνιστήσει στο Kraven the Hunter, καθώς αναλαμβάνει το ρόλο του ομώνυμου ανταγωνιστή του Spider-Man, ενός Ρώσου μετανάστη που ονομάζεται Sergei Kravinoff. Στην ταινία, η οποία χαρακτηρίζεται ως το επόμενο κεφάλαιο του σύμπαντος του Spider-Man της Sony, ξεκινά μια αποστολή για να αποδείξει ότι είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός στον κόσμο.

Μαζί με τον Taylor-Johnson στην ταινία της Sony για τη Marvel που είναι R-rated είναι ο Fred Hechinger (Fear Street Trilogy, The White Lotus) ως Chameleon, ο ετεροθαλής αδελφός του Kraven, η υποψήφια για Όσκαρ Ariana DeBose (West Side Story) ως Calypso, η σύντροφος και ερωμένη του Kraven, ο Russel Crowe και ο Levi Miller σε ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ο Christopher Abbott και ο Alessandro Nivola έχουν επίσης επιλεγεί για τους κύριους ανταγωνιστές.

Το Kraven the Hunter σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ J.C. Chandor (A Most Violent Year) σε σενάριο που συνυπογράφουν οι Richard Wenk (ταινίες The Equalizer), Matt Holloway και Art Marcum. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Avi Arad και Matt Tolmach. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*