Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ταινία Killers of the Flower Moon του Martin Scorsese θα προβληθεί και στις κινηματογραφικές αίθουσες

*
Η ταινία Killers of the Flower Moon του Martin Scorsese θα έρθει και στις κινηματογραφικές αίθουσες. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του David Grann, και τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Oklahoma, έναν αιώνα πριν. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τις δολοφονίες μελών την πετραλαϊκής εταιρείας Osage Nation, και πρόκειται για μια σειρά ειδεχθών εγκλημάτων που έμειναν γνωστά στην ιστορία ως Reign of Terror. Ο Scorsese σκκηνοθέτησε την ταινία και έγραψε το σενάριο σε συνεργασία με τον Eric Roth (Dune, A Star is Born).

Το cast αποτείται από τους Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons, Lily Gladstone και John Lithgow. Ο DiCaprio υποδύεται τον Ernest Burkhart, ανηψιό ενός πανίσχυρου ιδιοκτήτη ράντσου (De Niro), ενώ η Gladstone έχει τον ρόλο της συζύγου του, Mollie. Ο Jesse Plemons θα υποδυθεί τον Tom White, τον πράκτορα του FBI που ερευνεί τα εγκλήματα.


Το Killers of the Flower Moon θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και στη συνέχεια θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο, αλλά και στο Apple TV.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*