Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ταινία Orion and the Dark του Netflix σε προσκαλεί να καταπολεμήσεις τους φόβους σου (trailer)

To Netflix δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων Orion and the Dark, που θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 2 Φεβρουαρίου 2024.

"Ο Orion μοιάζει πολύ ένα μέσο παιδί που πάει στο δημοτικό σχολείο, ντροπαλό, ανεπιτήδευτο, που φιλοξενεί μια κρυφή αγάπη. Αλλά κάτω από τη φαινομενικά συνηθισμένη εξωτερική του εμφάνιση, ο Orion είναι μια μπάλα εφηβικού άγχους, που επικεντρώνεται απόλυτα στους παράλογους φόβους του για τις μέλισσες, τους σκύλους, τον ωκεανό, το σήμα του κινητού τηλεφώνου, τους δολοφονικούς κλόουν, ακόμη και την πτώση από έναν γκρεμό. Αλλά αυτό που φοβάται περισσότερο είναι το σκοτάδι. Έτσι, όταν επισκέπτεται η πραγματική ενσάρκωση του χειρότερου φόβου του, ο Dark, στέλνει διώχνει τον Orion σε μια βόλτα με τρενάκι σε όλο τον κόσμο για να toy αποδείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να φοβάται τη νύχτα. Καθώς το απίθανο ντουέτο "δένεται", ο Orion πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να μάθει να αποδέχεται το άγνωστο, να σταματήσει να αφήνει τον φόβο να ελέγχει τη ζωή του και τελικά να αγκαλιάσει τη χαρά της ζωής".


Στους πρωταγωνιστές δανείζουν τη φωνή τους οι ηθοποιοί: Jacob Tremblay ως Orion, Paul Walter Hauser ως Dark, Angela Bassett ως Dreams, Colin Hanks ως Adult Orion, Natasia Demetriou ως Sleep, Golda Rosheuvel ως Unexplained Noises, Nat Faxon ως Insomnia, Aparna Nancherla ως Quiet και Ike Barinholtz ως Light.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*