Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Η ταινία The Last of Us θα ήταν απαίσια", υποστηρίζει ο Neil Druckmann

*
Πριν την τηλεοπτική σειρά The Last of Us του ΗΒΟ, η Sony Pictures ετοίμαζε μια κινηματογραφική έκδοση της ιστορίας του δημοφιλούς παιχνιδιού. Ο Neil Druckmann, σεναριογράφος και co-director του τίτλου δηλώνει ότι η ταινία θα ήταν απαίσια. Μιλώντας στο rapper Logic (ο οποίος πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του Jesse στο The Last of Us), ο Druckmann αποκάλυψε πως το να δουλέψει στην ταινία τον βοήθησε να κατανοήσει το τι ήθελε να κάνει στη σειρά με τον Craig Mazin.

"Το κλειδί για μια υπέροχη σειρά είναι να προσλάβεις τους καλύτερους ανθρώπους και να τη δημιουργήσεις με το HBO. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Πιστεύω το ότι δούλεψα στην ταινια με βοήθησε να καταλάβω πως η έκδοση αυτή θα ήτανμ απαίσια. Αν είχε ολοκληρωθεί θα ήταν μια από τις χειρότερες διασκευές".


Ο Druckmann συμπλήρωσε ότι η ταινία The Last of Us θα είχε μέγιστη διάρκεια δυο ώρες και το σενάριο θα έπρεπε να ρολάρει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στη σειρά.

"Η αντίδραση που έλαβα ήταν, "Αυτό θα οδηγήσει σε ένα άσχημο μονοπάτι"", είπε ο Druckmann. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*