Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως δημιουργήσει ολόκληρες ταινίες, λέει ο σκηνοθέτης του Avengers: Endgame

*
Ο Joe Russo, σκηνοθέτης της ταινίας Avengers: Endgame, μίλησε σχετικά με τον αντίκτυπο που θα έχει η τεχνητή νοημοσύνη στο μέλλον των τηλεοπτικών/ κινηματογραφικών παραγωγών και της αφήγησης. Σημειώνοντας ότι η Gen Z βρίσκεται στο μέσο μια ραγδαίας τεχνολογικής προόδου, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν, είπε ότι είναι πολύ πιθανό τη τεχνολογία να γίνει στο μέλλον ένας σημαντικός παράγοντας της ζωής μας και στο τέλος η τεχνητή νοημοσύνη ίσως φτάσει σε σημείο να δημιουργεί ολόκληρες ταινίες.

"Επομένως, αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να το χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε την αφήγηση και να την τροποποιήσετε. Έχετε λοιπόν μια διαρκώς εξελισσόμενη ιστορία, είτε σε ένα παιχνίδι είτε σε μια ταινία, είτε σε μια τηλεοπτική σειρά. Θα μπορούσατε να πάτε στο σπίτι σας και να αποθηκεύσετε την τεχνητή νοημοσύνη στην πλατφόρμα streaming. "Γεια, θέλω μια ταινία με πρωταγωνιστή το φωτορεαλιστικό μου avatar και φωτορεαλιστικό avatar της Marilyn Monroe. Θέλω να είναι rom-com γιατί πέρασα μια δύσκολη μέρα", και στη συνέχεια δημιουργεί μια πολύ καλή ιστορία με διάλογο που μιμείται τη φωνή σου. Μιμείται τη φωνή σου και ξαφνικά τώρα έχεις ένα rom -com με πρωταγωνιστή εσένα που διαρκεί 90 λεπτά. Έτσι, μπορείτε να επιμεληθείτε την ιστορία ειδικά για εσάς".


Πρόσθεσε ότι το AI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθοδηγήσει τις εμπειρίες του κοινού στο gaming, χρησιμοποιώντας ένα παράδειγμα που κάποιος ζητάει από την τεχνητή νοημοσύνη να μετατρέψει το Fortnite σε παιχνίδι τρόμου ή να επηρεάσει τους NPCs.

"Νομίζω προς τα εκεί πηγαίνει. Δεν γνωρίζω πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, όμως προς τα εκεί πηγαίνει", συμπλήρωσε ο Russo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*