Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Η τηλεοπτική σειρά Fallout είναι κάτι σαν το Fallout 5", λέει ο εκτελεστικός παραγωγός Jonathan Nolan

*
Η τηλεοπτική σειρά Fallout δεν θα είναι πιστή μεταφορά της ιστορίας των video games. Αντιθέτως, η παραγωγή του Prime Video όπου πρωταγωνιστούν η Ella Purnell και ο Walton Goggins θα έχει τη δικη της, ξεχωριστή τοποθεσία και πλοκή, μια επιλογή που έκανε το εκτελεστικό παραγωγό Jonathan Nolan να πεί ότι το project είναι σχεδόν κάτι με το Fallout 5.

"Από την πρώτη συνομιλία με τον Todd [Howard, game director των Fallout 3 & 4 και εκτελεστικό παραγωγό της σειράς] είχαμε περισσότερο σε προτεραιότητα μια πρωτότυπη ιστορία", λέει ο Nolan στο νεότερο τεύχος του Total.


Στο σημείο αυτό, ο Nolan κάνει σύγκριση με μια άλλη δική του διασκευή, αυτό του Batman στα The Dark Knight και The Dark Knight Rises, όπου εργάστηκε με τον αδερφό του, Christopher Nolan.

"Το Fallout, για την καριέρα μου, είναι πιο κοντά στη δουλεία που κάναμε για τη διασκευή του Batman, όπου υπάρχει τόση πολλή αφήγηση στο σύμπαν του Batman, όπου δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη έκδοσή της, οπότε είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις τη δική σου".

"Κάθε ένα από τα παιχνίδια [Fallout] είναι μια ξεχωριστή ιστορία – διαφορετική πόλη, ξεχωριστός πρωταγωνιστής – μέσα στην ίδια μυθολογία. Η σειρά μας σχετίζεται με τα παιχνίδια όπως τα παιχνίδια έχουν σχέση μεταξύ τους. Είναι σχεδόν σαν να είμαστε το Fallout 5 . Δεν θέλω να ακούγομαι αλαζονικός, αλλά είναι απλώς μια μη διαδραστική εκδοχή του, σωστά;".

Η τηλεοπτική σειρά Fallout θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 12 Απριλίου 2024.

Η Arrowhead αντέδρασε στο γεγονός, με ανάρτηση που θα μπορέσετε να διαβάσετε στη συνέχεια, τονίζοντας παράλληλα πως η αντίδραση της Valve ήταν άμεση όταν ενημερώθηκε για το συμβάν.

"Αυτοί που κάνουν ορισμένοι, δηλαδή δημοσιεύσεις προσποιούμενοι πως είμαστε εμείς, προσπαθώντας να εξαπατήσουν το κοινό είναι προφανώς πολύ λυπηρό και απογοητευτικό, και για αυτό καθώς και για λόγους ασφαλείας σας προτρέπουμε να μείνετε μακριά από αυτούς", έγραψε ο community director της Arrowhead. "Επαναλαμβάνουμε, τα μόνα δύο προϊόντα Helldivers 2 που διαθέτουμε είναι τα Helldivers 2 και Helldivers 2 Super Citizen Edition". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*