Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τηλεοπτική σειρά Harry Potter βάζει πλώρη για το 2026

*
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης επί των οικονομικών της εταιρείας την Παρασκευή ότι η τηλεοπτική σειρά Harry Potter έρχεται το 2026. Τα χρονοδιαγράμματα βέβαια αλλάζουν συχνά στο Χόλιγουντ, οπότε δεν υπάρχει καμία δέσμευση ότι θα κυκλοφορήσει εκείνη τη χρονιά: αυτό είναι όμως το διάστημα που στοχεύει η WBD.

«Δεν ντρεπόμαστε να δείξουμε τον ενθουσιασμό μας γύρω από το Harry Potter", δήλωσε ο Zaslav, όπως αναφέρει το IGN. «Η τελευταία ταινία κυκλοφόρησε παραπάνω από μια δεκαετία πριν. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε άλλη μια δεκαετία νέων ιστοριών με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο στο Max. Στοχεύουμε σε πρεμιέρα το 2026».


Η Rowling συμμετέχει στη σειρά ως εκτελεστική παραγωγός. Συνεχίζει βέβαια να αντιμετωπίζει κριτική και αντιφάσεις για τα φοβικά σχόλιά της σχετικά με τα τρανς άτομα.

Η σειρά, που δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο, περιγράφεται ως «πιστή προσαρμογή» των βιβλίων. Η WBD ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει μια σειρά «δεκαετούς διάρκειας» με «ένα νέο καστ για μια νέα γενιά θαυμαστών».

«Κάθε σεζόν θα είναι πιστή στα βιβλία και θα φέρνει τον Harry Potter και τις περιπέτειες του σε νέο κοινό σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η WBD. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, θα υπάρξουν επτά σεζόν, κάθε μία αναφερόμενη σε καθένα από τα βιβλία.

Δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις για το καστ της σειράς Harry Potter. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*