Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τηλεοπτική σειρά Shōgun έρχεται αποκλειστικά στο Disney+ (trailer)

Το Disney+ ανακοίνωσε ότι η παγκοσμίως πολυαναμενόμενη σειρά, παραγωγής FX, Shōgun, έρχεται στην πλατφόρμα την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024. Την ημέρα της πρεμιέρας, θα είναι διαθέσιμα τα δύο πρώτα επεισόδια της μίνι σειράς, με ένα νέο επεισόδιο να γίνεται διαθέσιμο κάθε εβδομάδα.

Το «Shōgun», παραγωγής FX, είναι μια πρωτότυπη τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος του James Clavell. Μια δημιουργία από τους Justin Marks και Rachel Kondo, η μίνι σειρά, 10 επεισοδίων, διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, εν μέσω ενός καθοριστικού εμφυλίου πολέμου. Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων. H μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται άρρηκτα με τη μεταφράστριά τους, Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς. Ενώ υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της, η οποία την έσωσε και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της.


Η σειρά περιλαμβάνει ένα βραβευμένο Ιαπωνικό καστ, πρωτοφανές για αμερικανική παραγωγή, με τον Tadanobu Asano ως Kashigi Yabushige, έναν διαβόητο δολοφόνο και στενό σύμμαχο του Toranaga, τον Hiroto Kanai ως Kashigi Omi, νεαρό ηγέτη στο μικρό ψαροχώρι όπου βρέθηκε το πλοίο του Blackthorne, τον Takehiro Hira ως Ishido Kazunari, έναν ισχυρό γραφειοκράτη που είναι ο κύριος αντίπαλος του Toranaga, την Moeka Hoshi ως Usami Fuji, μια χήρα που πρέπει να βρει νέο σκοπό για τον αγώνα του άρχοντά της, τον Tokuma Nishioka ως Toda Hiromatsu, έμπιστο στρατηγό και στενό φίλο του Toranaga, τον Shinnosuke Abe ως Toda Hirokatsu (Buntaro), ζηλιάρη σύζυγο της Mariko, τον Yuki Kura ως Yoshii Nagakado, θρασύ γιο του Toranaga με έντονη επιθυμία να αποδείξει την αξία του, την Yuka Kouri ως Kiku, μια εταίρα, φημισμένη για την τέχνη της σε όλη την Ιαπωνία και την Fumi Nikaido ως «Ochiba no Kata», αξιοσέβαστη μητέρα του διαδόχου η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τέλος στην εξουσία του Toranaga και στην απειλή του απέναντι στην εξουσία του γιου της.

Το «Shōgun» είναι μια δημιουργία των Rachel Kondo και Justin Marks, με τον Marks να εκτελεί χρέη δημιουργού και εκτελεστικού παραγωγού. Επίσης, εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Michaela Clavell, Edward L. McDonnell, Michael De Luca και Kondo. Ο Hiroyuki Sanada εκτελεί χρέη παραγωγού ενώ η σειρά είναι παραγωγή της FX Productions.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*