Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Uma Thurman και ο Samuel L. Jackson πρωταγωνιστούν στην ταινία The Kill Room (trailer)

H Shout! Studios δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία The Kill Room, όπου πρωταγωνιστούν η Uma Thurman και ο Samuel L. Jackson. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, η Patrice που υποδύεται η Thurman, έμπορος τέχνης, έρχεται σε συμφωνία με τον αρχηγό μιας σπείρας για την πώληση έργων που έχουν δημιουργηθεί από έναν εκτελεστή. Όταν το τελέντο του εκτελεστή στην τέχνη έρχεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τα πράγματα παίρνουν μια άσχημη τροπή για την Patrice.


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι: Joe Manganiello, Maya Hawke, Debi Mazar, Marianne Rendón, Mike Doyle, Dree Hemingway, Amy Keum, Candy Buckley, Larry Pine, Jennifer Kim, Matthew Maher, Tom Pecinka και Alexander Sokovikov.

Σκηνοθετεί η Nicol Paone σε σενάριο του Jonathan Jacobson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*