Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Viola Davis ως υπέρτατη πολεμίστρια στο πρώτο trailer της ταινίας The Woman King

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας The Woman King με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Viola Davis. Η επερχόμενη ταινία ιστορίας – δράσης θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Στο The Woman King η General Nanisca (Davis), φερόμενη ως η σπουδαιότερη γυναίκα πολεμιστής που έζησε ποτέ, ηγείται του θηλυκού στρατού της ενάντια σε ξένους κατακτητές από τη Δύση που θέλουν να κλέψουν το βασίλειό τους. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Kingdom of Dahomey κατά τη διάρκεια του 18ου και του 19ου αιώνα. Στο πλευρό της Davis εμφανίζονται οι Thuso Mbedu, Lashana Lynch, John Boyega, Adrienne Warren, Jayme Lawson, Hero Fiennes Tiffin και Sheila Atim.

Σκηνοθέτης είναι η Gina Prince-Bythewood (The Old Guard) με σενάριο της ίδιας και της Dana Stevens. Producers είναι οι Cathy Schulman (Welle Entertainment), Viola Davis, Julius Tennon (JuVee Productions), Maria Bello (Jack Blue Productions), Hannah Minghella και Nicole Brown (TriStar Pictures).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*