Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ζωή μετά τον Batman στο πρώτο trailer της σειράς Gotham Knights του CW

Το CW κυκλοφόρησε το trailer της πρώτης σεζόν της σειράς Gotham Knights. Το video διαρκεί μόλις ένα λεπτό και μας παρουσιάζει το παρελθόν των Gotham Knights, καθώς οργανώνονται για να εξιχνιάσουν την υπόθεση δολοφονίας του Bruce Wayne / Batman. Στη σειρά θα εμφανίζονται οι Fallon Smythe ως Bluebird, Tyler DiChiara ως Cullen Row, Olivia Rose Keegan ως Duela Dent, Navia Robinson ως Carrie Kelley, Oscar Morgan ως Turner Hayes, Misha Collins ως Harvey Dent και Anna Lore ως Stephanie Brown.

Το σενάριο του show είναι βασισμένο στις ιστορίες και στους χαρακτήρες της DC Comics, από τους Natalie Abrams (Supergirl, All American), Chad Fiveash (Batwoman) και James Stoteraux (The Vampire Diaries, Gotham). Executive producers είναι οι Chad Fiveash, James Stoteraux, Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden και Natalie Adams.

Το Gotham Knights θα κάνει πρεμιέρα στο The CW στις 14 Μαρτίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*