Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίαν ΜακΣέιν: Από τον «Ιούδα» στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» στα Game of Thrones, Pirates of the Caribbean και John Wick (videos)

*
Η σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία διαχρονικά στη χώρα μας και ο Ίαν ΜακΣέιν είναι ένας από τους ηθοποιούς που ξεχωρίζουν για το ρόλο του «Ιούδα». Η συμμετοχή του στην υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι βοήθησε στο να «χτίσει» το όνομά του στον κόσμο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αφού σε ηλικία 34 ετών έγινε ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά πρόσωπα της σειράς. Η σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβλήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 1978-1979 από την ΕΡΤ, ενώ από τις αρχές των 90s προβάλλεται κάθε Πάσχα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.



Σήμερα έχει φτάσει στην ηλικία των 80 ετών και πρωταγωνιστεί με επιτυχία σε γνωστές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Μία από αυτές είναι και το Game of Thrones.



Ακόμη, έπαιξε στους Πειρατές της Καραϊβικής στο ρόλο του «Μαυρογένη», καθώς και στις σειρές «Οι στυλοβάτες της Γης» και «American Gods”. Τέλος, τον είδαμε πρόσφατα και στις 4 ταινίες της σειράς John Wick που έκαναν και μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*