Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία πρεμιέρας για τη σειρά I Am Groot του Disney+

*
Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση της Marvel Studios σχετικά με την επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων, I Am Groot. Σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Baby Groot, που μπλέκεται σε όλων των ειδών τους μπελάδες και η πρεμιέρα της παραγωγής στο Disney+ θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου 2022. Επιπλέον, δημοσιεύτηκε ένα νέο poster, που παρουσιάζει τον δημοφιλή χαρακτήρα του Guardians of the Galaxy σε στιγμές χαλάρωσης, φορώντας γυαλιά, ενώ ακούει μουσική.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, το I Am Groot είναι μια σειρά που αποτελείται από επεισόδια μικρής διάρκειας και αντλεί θεματολογία από τις δοξασμένες μέρες του Baby Groot, ο οποίος μεγαλώνει και μπλέκεται σε φασαρίες. Σκηνοθέτρια και αποκλειστική παραγωγός είναι η Kirsten Lepore.


I Am Groot poster release date 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*