Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία Indiana Jones 5, με τον Harrison Ford και πάλι πρωταγωνιστή

*
Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της ταινίας Indiana Jones 5 (και μάλιστα με τον Harrison Ford) έγινε στο πλαίσιο του Star Wars Celebration. Ο ίδιος ο ηθοποιός μίλησε για το νέο project και μέσω του επίσημου λογαριασμού της ταινίας παρουσιάστηκε ταυτόχρονα και η πρώτη εικόνα που τον δείχνει στο πλαίσιο μιας εξερεύνησης σε μια σκοτεινή σπηλιά. «Είμαι περήφανος για αυτήν την ταινία», δήλωσε συγκεκριμένα και επιβεβαίωσε πως στο καστ θα βρίσκονται ακόμη οι Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Toby Jones, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook και Shaunette Renée. Μπορείτε να δείτε την σχετική ανάρτηση από το λογαριασμό στη συνέχεια, ενώ αναμένετε την πρεμιέρα της ταινίας στις 30 Ιουνίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*