Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Interview with the Vampire: Ο Louis θυμάται τι συνέβη στο Παρίσι στη σειρά του AMC+ (trailer)

Το AMC+ δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Interview with the Vampire, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαΐου. Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνεχεια επικεντρώνονται στα μυστήρια που κρύβονται πίσω από τις κατακερματισμένες αναμνήσεις του Louis, όσον αφορά την εποχή που βρισκόταν στο Παρίσι. Ακόμα, θα ρίξετε μια ματιά στη σχέση του Armand με τον Lestat, ο οποίος επιστρέφει, αφότου ο Louis και η Claudia τον πρόδωσαν στο φινάλε της πρώτης σεζόν.

"Το έτος 2022, ο βρικόλακας Louis de Pointe du Lac αφηγείται την ιστορία της ζωής του στον δημοσιογράφο Daniel Molloy. Κάνοντας αναδρομή στα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Ορλεάνη το 1940, όταν ο Λούις και η νεαρή έφηβη Claudia συνωμότησαν για να σκοτώσουν τον βρικόλακα Lestat de Lioncourt, ο Louis αφηγείται τις περιπέτειές του στην Ευρώπη, την αναζήτηση για να ανακαλύψει τους Βρικόλακες του Παλαιού Κόσμου και το Theatre Des Vampires στο Παρίσι με την Claudia. Στο Παρίσι ο Luis συναντά για πρώτη φορά τον Armand. Το φλερτ και ο έρωτάς τους θα έχουν καταστροφικές συνέπειες τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον, και ο Molloy θα πρέπει να ερευνήσει για να φτάσει στις αλήθειες που είναι θαμμένες στις αναμνήσεις".


Πρωταγωνιστούν οι: Jacob Anderson ως Louis de Pointe du Lac, Sam Reid ως Lestat de Lioncourt, Delainey Hayles ως Claudia, Ben Daniels ως Santiago, Eric Bogosian ως Daniel Molloy και Assad Zaman ως Armand.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*