Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ηρωικό αντίο στον Henry Cavill περιλαμβάνει η τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix

*
Μπορεί το σενάριο να μην έχει γραφτεί με τέτοιον τρόπο, όμως στην τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix υπάρχει ένας ηρωικός αποχαιρετισμός στον Henry Cavill που υποδύεται τον Geralt of Rivia. Αυτά δήλωσε μιλώντας στον ιστότοπο EW η δημιουργός και showrunner, Lauren Hissrich, αναφέροντας ότι η ομάδα ήθελε να τιμήσει με τον κατάλληλο τρόπο τον χρόνο που πέρασε ο Cavill στη σειρά.

Η ίδια αναφέρει οτι η τρίτη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το τέταρτο βιβλίο του Andrzej Sapkowski, Time of Contempt. Ακόμα είναι ό,τι πιο "πιστό" στο πρωτότυπο έχουν κάνει όσον αφορά τη μεταφορά των βιβλίων του.


"Προφανώς, δεν μπορούμε να μεταφέρουμε κάθε σελίδα, αλλά το Time of Contempt μας έδωσε τόσα πολλά μεγάλα γεγονότα γεμάτα δράση, σημεία αλλαγής της πλοκής, καθοριστικές στιγμές για τους χαρακτήρες, τεράστιες αποκαλύψεις ενός μεγάλου κακού. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε που θα μπορέσαμε να παραμείνουμε απόλυτα πιστοί στα βιβλία".

"Η μεγάλη στροφή του Geralt είναι να εγκαταλείψει την ουδετερότητα και να κάνει αυτό που πρέπει για να βει τη Ciri. Και για μένα, είναι το πιο ηρωικό αντίο που θα μπορούσε να υπάρξει, παρόλο που δεν προοριζόταν να είναι αυτό. Ο Geralt θα έχει μια νέα αποστολή στην τέταρτη σεζόν. Είναι ένας ελαφρώς διαφορετικός Geralt από ό,τι περιμέναμε", συμπλήρωσε η Hissrich.

Μένει να δούμε ποιο ακριβώς θα είναι αυτό το ηρωικό αντίο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*