Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως αποκαλύφθηκαν οι αντικαταστάτες της Team Rocket στο νέο Pokemon anime

*
H The Pokemon Company συνεχίζει να προσφέρει ψήγματα πληροφοριών για το επερχόμενο Pokemon anime, όπου θα πρωταγωνιστούν οι Liko και Roy. Πρόσφατα μάθαμε για ένα νέο Pokemon Professor, που θα έχει ως παρτενέρ τον Captain Pikachu. Με βάση τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, ο Professor Friede και ο Captain Pikachu θα έχουν τη δική τους ομάδα, που πετάει με ένα τεράστιο αερόπλοιο. 



Τώρα, η The Pokemon Company αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τέσσερεις επιπλέον χαρακτήρες, δύο από τους οποίους θα ανήκουν στην ομάδα των κακών. Ο πρώτος θα είναι ο Amethyo, ένας μυστηριώδης άνδρας με διχρωμία στο μαλλί, που συνεργάζεται με το Pokemon Ceruledge.

Επίσης, αποκαλύφθηκαν ο Zir που χρησιμοποιεί ένα Rhydon και η Conia που έχει στο πλευρό της ένα Golduck.



Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η αξιόπιστη ιστοσελίδα Seribii.net, ο Amethyo ίσως είναι ο αρχηγός της ομάδας Explorers μέλη της οποία είναι οι Zir και Conia και λέγεται πως θα είναι οι διάδοχοι της Team Rocket.



Για τον τελευταίο χαρακτήρα, το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως πρόκειται για έναν δημοφιλή streamer με το όνομα Gurumin. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*