Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ηθοποιός της σειράς The Last of Us τελείωσε τα δυο παιχνίδια σε ένα Σαββατοκύριακο

*
Η ηθοποιός Isabela Merced που υποδύεται τη Dina στη δεύτερη σεζόν της σειράς The Last of Us, αποκάλυψε ότι της προτάθηκε να παρακολουθήσει τα cutscenes προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα το παιχνίδι, όμως εκείνη προτίμησε να παίξει τους δυο τίτλους της σειράς. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Flaunt, η Merced αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκε για τον ρόλο της Dina. Σημειώνει πως είναι μεγάλη fan της πρώτης σεζόν και έπαιξε το The Last of Us και το The Last of Us Part 2 μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Προσθέτει πως ήταν μια δύσκολη διαδικασία και δεν είχε ιδέα για τον χαρακτήρα που αφορούσε η audition. Η μόνη οδηγία που είχε ήταν να ρίξει μια ματιά στα παιχνίδια ώστε να έχει μια ιδέα για τους πρωταγωνιστές. "Υποθέτω θα μπορούσα να ανοίξω το YouTube και να παρακολουθήσω το σκηνές από το παιχνίδι, όμως είναι τόσο διαφορετικό. Είμαι χαρούμενη που ασχολήθηκα με το παιχνίδι επειδή τώρα, όταν είμαι στο πλατό μου μοιάζει ακριβώς με το παιχνίδι, είμαι εξοικειωμένη μαζί του".


Η Isabela Merced είναι από τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σεζόν, όπως και η Kaitlyn Dever που υποδύεται την Abby. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*