Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ηθοποιός του Doctor Who έρχεται στη δεύτερη σεζόν του Tomb Raider animation για το Netflix

*
Μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει κάτι από το Netflix για το Tomb Raider animation, αλλά φαίνεται πως η παραγωγή κοιτάει ήδη προς το μέλλον. Συγκεκριμένα, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το project έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» για τη δεύτερη σεζόν και μάλιστα προσέγγισε τον Ncuti Gatwa (Sex Education, Doctor Who) για να μπει στο cast. O Gatwa θα δώσει τη φωνή του στον Eshu, έναν νέο χαρακτήρα του franchise και μάλιστα ο ηθοποιός πρόσθεσε αυτόν τον ρόλο στο βιογραφικό του στο Spotlight. H τηλεοπτική σειρά αναμένεται να εστιάσει στα γεγονότα που ακολουθούν το τέλος της νέας τριλογίας (που έκανε reboot το franchise), με την Hayley Atwell ως Lara Croft. Στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Earl Baylon ως Jonah Maiava και ο Allen Maldonavo ως tech expert Zip. Αναμένουμε μέσα στη χρονιά να μάθουμε περισσότερα για το project.  Και όλα αυτά ενώ το επόμενο game ετοιμάζεται κανονικά, με τους πρόσφατους κλυδωνισμούς στην Embracer Group να μην δείχνουν να το επηρεάζουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*