Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jackie Chan και John Cena πρωταγωνιστούν στην κωμωδία δράσης Hidden Strike (trailer)

Η XYZ Films δημοσίευσε ένα νέο trailer για των κωμωδία δράσης Hidden Strike. Στην επερχόμενη ταινία ενώνουν τη δυνάμεις τους ο θρύλος του Hong Kong, Jackie Chan και ο εμβληματικός wrestler, John Cena. Στα παρακάτω πλάνα αναδεικνύεται η χημεία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, που υποδύονται δύο πρώην στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, που συνεργάζονται σε μια ύψιστης σημασίας αποστολή στη Βαγδάτη. Η πρεμιέρα του φιλμ θα πραγματοποιηθεί εντός του 2023. Στο πλευρό των πρωταγωνιστών βρίσκονται οι Pilou Asbæk (Game of Thrones) και Amadeus Serafini. Σκηνοθέτης του Hidden Strike είναι ο Scott Waugh (Need For Speed, The Expendables 4). Και μέχρι να έρθει η ώρα προβολής τις ταινίας ρίξτε μια ματιά στο Netflix ταινίες δράσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*