Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jodie Foster και Kali Reis στην τέταρτη σεζόν της σειράς True Detective

*
ΤΟ HBO έχει δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή της τέταρτης σεζόν της σειράς True Detective που θα φέρει τον τίτλο Night Country. Η Jodie Foster (Silence of the Lambs, The Brave One) και η παγκόσμια πρωταθλήτρια boxing Kali Reis (Catch the Fair One, Black Flies) θα είναι οι πρωταγωνίστριες του νέου κύκλου επεισοδίων της σειράς – ανθολογίας, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν σύντομα στην Ισλανδία.

Στο True Detective: Night Country η Liz Danvers (Foster) και η Evangeline Navarro (Reis) αναζητούν λύση στο μυστήριο 6 ανδρών που εξαφανίστηκαν καθώς εργάζονταν στο Tsalal Artice Research Station, στο Ennis της Alaska. Showrunner, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και executive producer του νέου κύκλου θα είναι η Issa Lopez (Tigers are not Afraid).

Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2023 στο HBO.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*