Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Joy: Η νέα ταινία του Netflix αφηγείται την ιστορία του πρώτου μωρού του σωλήνα (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της ταινίας Joy, όπου πρωταγωνιστεί η Thomasin McKenzie και αφορά την ιστορία πίσω από τη γέννηση του πρώτου παιδιού του σωλήνα. Η πρεμιέρας της αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του 2024.

"Αφηγείται την αληθινή ιστορία πίσω από την πρωτοποριακή γέννηση της Louise Joy Brown το 1978, του πρώτου "μωρού του σωλήνα" στον κόσμο και του ακούραστου 10ετούς ταξιδιού για να γίνει αυτό εφικτό", αναφέρει η σύνοψη. "Από την οπτική γωνία της Jean Purdy (Thomasin McKenzie), μιας νεαρής νοσοκόμας και εμβρυολόγου που ένωσε τις δυνάμεις της με τον επιστήμονα Robert Edwards και τον χειρουργό Patrick Steptoe για να ξεκλειδώσουν το παζλ της υπογονιμότητας με την πρωτοποριακή εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF), η ταινία αποτελεί φόρο τιμής στη δύναμη της επιμονής και στα θαύματα της επιστήμης καθώς ακολουθεί αυτό το τρίο των οραματιστών που ξεπέρασαν τις τεράστιες πιθανότητες εναντίον τους, για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και, κάνοντας αυτό, επέτρεψαν σε εκατομμύρια ανθρώπους να ονειρεύονται μαζί τους".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Bill Nighy ως Patrick Steptoe και James Norton ως Robert Edwards.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*