Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καρχαρίας Τ-rex εμφανίζεται στο πρώτο trailer της ταινίας Meg 2: The Trench με τον Jason Statham

Η Warner Bros. Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Meg 2: The Trench, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Αυγούστου 2023.

"Θα βουτήξτε σε αχαρτογράφητα νερά με τον Jason Statham και το παγκόσμιο σύμβολο τη δράσης Wu Jing καθώς οδηγούν μια τολμηρή ερευνητική ομάδα σε μια εξερευνητική κατάδυση στα βάθη του ωκεανού. Το ταξίδι τους καταλήγει σε χάος όταν μια κακόβουλη επιχείρηση εξόρυξης απειλεί την αποστολή τους και τους αναγκάζει σε μια μάχη υψηλού ρίσκου για επιβίωση", αναφέρει η περιγραφή της ταινίας. "Έχοντας να αντιμετωπίσουν κολοσσιαία Megs και αδυσώπητους θύτες, οι ήρωές μας πρέπει να νικήσουν σε όλα τα επίπεδα τα ανελέητα αρπακτικά τους, δίνοντας έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο".


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών βρίσκονται οι: Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Page Kennedy, Shuya Sophia Cai και Sergio Peris-Mencheta.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτει κάθεται ο Ben Wheatley. Το σενάριο έχουν γράψει οι Jon Hoeber, Erich Hoeber, Dean Georgaris και είναι βασισμένο στη νουβέλα του Steve Alten με τίτλο The Trench.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*