Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κασκαντέρ της σειράς Game of Thrones κατέθεσε μήνυση για σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα γυρίσματα

*
Μια ηθοποιός και κασκαντέρ της σειράς Game of Thrones μηνύει την παραγωγή για ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, κάτι που της κόστισε την καριέρα της. Πρόκειται για την Casey Michaels που υποδύθηκε ένα wight (τα ζόμπι της σειράς), η οποία χτύπησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του επεισοδίου The Long Night στη Βόρεια Ιρλανδία το 2018. Σύμφωνα με την Michaels το επιτελείο της παραγωγής της ζήτησε να πέσει από μια πλατφόρμα σε μια επιφάνεια με χαρτόκουτα και μαλακά χαλιά που θα βοηθούσαν στην ομαλή προσγείωσή της. Παρόλα αυτά η ηθοποιός κατέληξε με σοβαρά τραύματα που την ανάγκασαν να σταματήσει οποιαδήποτε σχετική δραστηριότητα οριστικά.

Με την μήνυσή της κατά της Fire and Blood Productions Ltd. που δημιούργησε της σειρά Game of Thrones διεκδικεί 4 εκατομμύρια βρετανικές λίρες. Η εταιρεία από την μεριά της υποστηρίζει πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον χώρο στον οποίο προσγειώθηκε η Michaels, ισχυριζόμενη ότι τα προστατευτικά υλικά που είχαν τοποθετηθεί στο σημείο ήταν ανθεκτικά και δεν συμπιέζονταν όταν ένας κασκαντέρ έπεφτε πάνω τους.
Σύμφωνα πάντως με τους δικηγόρους της Michaels το εν λόγω ατύχημα έφερε το πρόωρο τέλος της καριέρας της ηθοποιού – κασκαντέρ, η οποία είχε πολλές προοπτικές και δυνατότητες. Όταν συνέβη το ατύχημα ήταν μόλις 28 ετών. Τώρα μένει να δούμε αν το δικαστήριο τη δικαιώσει, ή αν θα αποδειχτεί πως η Fire and Blood Productions Ltd. είχε προνοήσει τα μέγιστα για να αποφευχθούν σχετικά συμβάντα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*