Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Katsuhiro Harada παρουσιάζει τη σειρά Tekken: Bloodline του Netflix (video)

Ο παραγωγός του Tekken, Katsuhiro Harada παρουσίασε νέα πλάνα από την επερχόμενη σειρά του Netflix, Tekken: Bloodline.

"H Δύναμη είναι τα Πάντα". Ο Jin Kazama διδάχτηκε την οικογενειακή τέχνη αυτοάμυνας, Kazama-Style Traditional Martial Arts, από τη μητέρα του, σε νεαρή ηλικία. Παρόλα αυτά, όταν ένα τερας εμφανίστηκε ξαφνικά και κατάστρεψε ό,τι αγαπούσε, αλλάζοντας τη ζωή του για πάντα, ήταν ανήμπορος να αντιδράσει. Θυμωμένος με τον εαυτό του που δεν μπόρεσε να σταματήσει την καταστροφή, ο Jin ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και αναζητά την απόλυτη δύναμη. Η περιπέτειά του θα τον φέρει στο The King of Iron Fist Tournament.


Σύμφωνα με τον Harada, θα υπάρχουν τμήματα από την αρχική ιστορία, όπως η ζωή του Jin Kazama με τη μητέρα του, Jun στη Yakushima και οι συζητήσεις τους. Αν ο Jin Kazama ήταν αληθινό πρόσωπο, ο Harada θα του ζητούσε συγνώμη για όλα τα προβλήματα που του έχει φέρει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*